Családi gazdaságunk Kőhidgyarmaton található, mintegy 6 km-re Párkánytól. Kecske és baromfiállománnyal foglalkozunk. Célunk, hogy tiszta termékeket és valódi élelmiszert készítsünk családunk, valamint a körülöttünk élő emberek számára. Fokozatosan feladtuk pályafutásunkat és más munkaterületeken vállalt kötelezettségeinket, hogy teljes mértékben a gazdaságunk és a körülötte folyó tevékenységeknek szentelhessük időnket.

Termékeink:

Házitojás – úgy gondoljuk, hogy a tojás tápértékét a tyúkok nevelésének módja befolyásolja. A természetes táplálékkal és szabadtartásban tartott tyúkok szerintünk az ideális választás.
A takarmány jó és rossz összetevői egyaránt elraktározódnak a tyúktojásban. Jó esetben tele vannak omega-3 zsírsavakkal, ami a szabadtartás és kapirgálás eredménye. A tyúkok életkörülményei a tojások minőségében nagymértékben megmutatkoznak.

A kecsketej számunkra kedvezőbb összetételű lehet, mint a tehéntej, könnyebben emészthető az ember számára. A tehéntejre allergiás gyermekek 60-70 százalékánál nem okoz allergiás reakciót a kecsketej fogyasztása. A kecsketej nagy mennyiségben tartalmaz ásványi anyagokat, nyomelemeket és kalciumot. Ezenkívül tartalmaz még magnéziumot, káliumot, nátriumot, mangánt, A, C, E, D vitamint, B vitaminokat, valamint folsavat is.


Mottónk: Támogassa a gazdát azzal, hogy tőle vásárol így lesz igazán értelme az általa megtermelt értéknek!